söndag 6 mars 2011

Söndag eftermiddag...

... och jag väntar på 1. att få åka och handla i trevligt sällskap, 2. att få gå ut och käka. Nya naglar fixade och jag är redo för jobb imorgon. Det känns i och för sig som att jag har jobbat hela helgen, dock innanför egna väggar. Det händer en hel del nu. Och apropå helg så har jag lyckats se en riktigt bra film; The next three days. Bortsett från en ynka miniliten detalj så var den suverän. Se den!

9 kommentarer:

  1. Gud vad du jobbar, vad jobbar du nu med då?

    SvaraRadera
  2. Vad fin och intressant blogg, hittade den via min väns blogg.

    Jag måste bara fråga, är du singel?

    SvaraRadera
  3. Married descrite dating in iowa, [url=http://dating-egg-harbor-township.vvsspeed.com/]dating egg harbor township[/url]. Goth girl dating suite.
    Dating hymera. Dating downing, [url=http://100-best-dating-free-online.vvsspeed.com/]100 best dating free online[/url].
    Speed dating massachusetts, [url=http://100-2006-dating-free-in-love-site.vvsspeed.com/]100 2006 dating free in love site[/url]. Dating site web cam.
    Dating the separated man. Dating dannebrog, [url=http://adult-dating-affiliate-program.vvsspeed.com/]adult dating affiliate program[/url].
    Jewish dating service for 50, [url=http://austin-dating-texas.vvsspeed.com/]austin dating texas[/url]. Dating japan japanese.

    SvaraRadera
  4. jag har följt din blogg länge sporadiskt....först på lunar sen här och eftersom jag jobbar med det jag jobbar med så är jag nog lite av yrkesskadad och analyserar människor utifrån deras sätt att utrycka sig och sätter olika slags diagnoser på folk,(jag har inte sagt att jag är diagnosfri;-))...så idag slog det mig vad jag har ställt på dig ;-P...
    skulle vilja säga att du är manisk...hade jag inte vetat bättre så hade jag satt dig under bibolär...men endast manisk får det bli för någon mörk sida har du dock inte visat...
    om du vill veta hur jag resonerat så kan du fortsätta läsa...bryr du dig inte så sluta här..
    det mesta är för dig antingen svart eller vitt ja eller nej inte så mycket kanske..och väldigt maniska perioder i olika former som inte är så lätt att urskilja, när du bakar så bakar du mycket, när du fixar naglar så är det mycket naglar, vill säga att det är en röd tråd i allt du gör, färga håret då gör du det mer än mycket, tatuerar dig då blir det nästintill hela kroppen..vart är din bromsknapp??hmm vart ville jag komma med detta? ingenstanns antar jag, nu ska jag sluta svammla och önskar dig en fortsatt trevlig dag.
    (hoppas du inte tar mitt inlägg allt för allvarligt)

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. såg oxå filmen och kan inte komma på den mini detaljen, bra var den oxå.

    SvaraRadera
  7. Vad jobbar du med nu? Är det Rocksam?

    SvaraRadera