onsdag 13 januari 2010

 
Jag tycker mig ha pannkakssmet i kylen mest hela tiden. Varannan dag vispar jag till en smet. Det är ett uppskattat mellanmål med pannkakor och våfflor och X uppskattar till och med de förändringar jag gör, dag från dag. Idag blev det fullkornspannkakor med äpple enligt följande recept:

6 dl mjölk
2 ägg
2,5 dl fullkornsmjöl
2 msk smält smör
0,5 tsk salt
2 äpplen
Kanel  efter smak

Vispa ihop mjölk, ägg, mjöl, bakpulver, smör och salt. Häll upp smet i stekpanna eller plättlagg och lägg på tärnade äpplen innan smeten gräddats. Pudra kanel över äppelsidan, vänd plättarna/pankisarna och grädda så att de får fin färg.

2 kommentarer:

  1. Här blir det en 10 kronors pizza.. :)

    SvaraRadera
  2. Det är extrapris på pizza från Coop ;) Ett märke jag inte sett tidigare.

    SvaraRadera